Handel inleds i Qlife

2020-03-02

Qlife Holding AB meddelar att handel i bolagets aktier (kortnamn QLIFE) och teckningsoptioner serie TO1 (QLIFE TO1) inleds idag på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. Qlife Holding AB (“Qlife”) hör till hälsosektorn och är det sjätte bolaget som listas på Nasdaqs nordiska marknader i 2020.

Qlife är ett medicin-tekniskt företag som strävar efter att revolutionera marknaden för klinisk biomarkörtestning av helblod. Genom att göra det möjligt att utföra tester hemma i stället för i vården underlättas tillgången till blodprov som kan främja monitorering av viktiga parametrar och bidra till bättre behandling.

Huvudprodukten, Egoo systemet, är en integrerad plattform som består av en liten apparat och engångskapslar med tests för specifika biomarkörer. Egoo systemet omfattar även en digital infrastruktur som möjliggör att användaren kan dela sin data med läkare, klinik eller sjukhus via en smartphone.

Qlife Holding har sitt säte i Helsingborg, och den operativa verksamheten finns i Ballerup i Danmark.

“Idag är en viktig milstolpe för Qlife. Att notera bolaget har varit en lång resa som har varit möjlig tack vara det fantastisk dedikerade team bakom Qlife.” uttalar Thomas Warthoe, VD för Qlife. “Jag är ödmjuk inför det enorma intresse från investerare, som ser det samma potential i Qlife som vi ser, och som vill hjälpa oss at hjälpa andra. Jag ser fram emot att utveckla bolaget vidare och skapa värde för våra kunder och aktieägare. Det finns ingen tvekan om att den riktiga resan inleds nu. ”

“Vi välkomnar Qlife till Nasdaq First North Growth Market,” säger Adam Kostyál, europeisk noteringschef, Nasdaq. “Vi ser ett fortsatt inflöde av innovativa bolag i hälsosektorn som använder Nasdaq First North Growth Market som plattform för fortsatt tillväxt, och vi ser fram emot att stödja Qlife i deras fortsatta resa som listat bolag.”

Qlife Holding AB har anlitad G&W Fondkommission som Certified Adviser.

Tidigare nyheter

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsutskick för löpande information om event, emissioner och noteringar.
Tack! Ditt meddelande har skickats.
Oj! Någonting gick fel, var vänlig försök igen.