Bublar första handelsdag på First North

2019-11-11

Första handelsdag för Bublar Groups aktie på Nasdaq First North Growth Market

Tid: 18 oktober kl. 10.00 Plats: Kungliga Tennishallen Sex intressanta bolag presenterar sin verksamhet. Presentationerna är ca. 20-25 min och därefter följer en kort frågestund. Vi bjuder på en lättare lunch och efter presentationerna tittar vi på tennis tillsammans. De presenterande bolagen är: ahaWorld, Ferroamp, Qlife, Netmore, Midsummer samt Skogsfond Baltikum. Aktieintresserade Leif GW Persson kommer att intervjuas av vår moderator Alexander Gustafsson från Nordnet. För anmälan se: https://www.lyyti.fi/reg/GW_Stockholm_Open_Kapitalmarknadsdag_1837

Bublar Group (publ) är från och med idag den 11 november noterat på Nasdaq First North Growth Market.

Vi är stolta över att noteras på Nasdaq First North Growth Market. Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att vidareutveckla vår verksamhet baserat på det som ligger närmast hjärtat hos oss på Bublar – Extended Reality, XR. Vi välkomnar alla våra nya aktieägare och ser fram emot att leverera på det förtroende vi har fått, säger Maria A Grimaldi, VD för Bublar Group.

Bolaget har tidigare varit noterat på NGM Nordic MTF fram till och med den 8 november och kommer fortsatt att handlas med kortnamnet BUBL och samma ISIN-kod. Befintliga aktieägare behöver inte vidta någon åtgärd till följd av bytet av marknadsplats.

För mer information kontakta: Maria A Grimaldi, VD Bublar Group: maria.grimaldi@bublar.com. Telefon: 070-828 38 34

Bublar Group är Nordens ledande XR-teknologibolag specialiserat inom Augmented Reality (AR) och Virtual Reality (VR). Företaget erbjuder XR-lösningar inom E-commerce, Training Excellence, Entertainment & Manufacturing. I företaget ingår dotterbolagen Vobling, Sayduck och Virtual Brains.Bublar Group har huvudkontor I Stockholm och är noterat på Nasdaq First North Growth Market.

Bublar Group change the way how we work, shop and play

Bolagets mentor är G&W Fondkommission, Telefon: 08-503 000 50.

Tidigare nyheter