Arbeta hos oss

Vi är alltid intresserade av duktiga medarbetare. Skicka oss gärna ett personligt brev tillsammans med CV. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
ansokan@gwkapital.se

Associate Corporate Finance

G&W Fondkommission är en av de ledande aktörerna i Norden inom kapitalanskaffning för små- och medelstora företag (microcap/smallcap). Våra tjänster inom Corporate Finance inkluderar finansiell rådgivning i samband med bland annat: Private Placements, Pre-IPO/IPO, Riktade emissioner, Företrädesemissioner, Garantisyndikeringar samt Rådgivning avseende förvärv och avyttringar (M&A).

Att arbeta med mindre företag innebär ofta en nära och långsiktig relation där vi tillsammans utvecklar kundens verksamhet och skaparförutsättningar för tillväxt. Våra kunder är allt från start-up företag till större och mer väletablerade företag. Vi arbetar främst med kunder inom Cleantech, Technology och Life Science. Under de senaste åren har cirka 1 miljard SEK per år ackvirerades till våra kundföretag.

Vi söker en Associate till vårt Corporate Finance team. Kandidaten ska vara initiativtagande, analytisk och affärsinriktad med ett starkt driv och ett genuint intresse för aktiemarknaden och med en dokumenterad förmåga att uttrycka sig väl i både tal och skrift på svenska och engelska. Vidare ser vi gärna att kandidaten har ett till fyra års erfarenhet från arbete inom Corporate Finance, Equity Research eller Management Consulting.

Arbetsuppgifter

Rollen innefattar att assistera våra projektledare i projekt inom ramen för våra tjänsteerbjudanden. Arbetsuppgifterna består av:

  • Assisterande projektledare vid genomförande av transaktioner
  • Framtagning av presentations- och informationsmaterial för transaktioner
  • Företagsutvärderingar och research
  • Förbereda och arrangera investerarmöten

Vi erbjuder ett spännande och utvecklade arbete med goda utvecklingsmöjligheter och fast lön kombinerat med bonus. Placering på vårt kontor i centrala Stockholm.

Ansökan

Skicka in din ansökantillsammans med ett personligt brev och ditt CV till ansokan@gwkapital.se. Intervjuer sker löpande. Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Skicka ansökan

Vårt team

Vi vill att du ska känna dig trygg när du arbetar med oss. Därför har vi ett team av mycket erfarna och serviceinriktade personer.
Läs mer