Om oss

G&W Kapitalförvaltning AB bildades 1998 och är ett auktoriserat värdepappersbolag som står under Finansinspektionens tillsyn. Vi erbjuder våra kunder kvalificerade tjänster inom Kapitalförvaltning och Corporate Finance som bygger på en lång samlad erfarenhet och bred kompetens.
Vi är en helt fristående aktör och i det dagliga arbetet samarbetar vi med ett antal av Sveriges ledande fondkommissionärer och banker vad gäller analystjänster, affärsavslut och depåtjänster.

Corporate Finance

Inom Corporate Finance är vi specialiserade på att tillhandahålla rådgivningstjänster åt mindre och medelstora företag vad gäller kapitalanskaffning, börsnotering, förvärv & fusioner samt IR & kommunikation. Vi agerar även Cerified Adviser åt bolag noterade på First North.

Läs mer

Kapitalförvaltning

Kapitalförvaltningen erbjuder rådgivande förvaltning med personlig service till noga utvalda kundsegment. Våra kunder drar nytta av vårt omfattande kontaktnät med ett antal olika aktörer på kapitalmarknaden, där vi kan tillgodogöra oss den specialistkompetens respektive part tillhandahåller.

Läs mer

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsutskick för löpande information om event, emissioner och noteringar.
Tack! Ditt meddelande har skickats.
Oj! Någonting gick fel, var vänlig försök igen.